Greta Gris är ett minne blott.

Det är ju inte bara egot som flyttar ut när man skaffar barn, det flyttar även in en stormvåg av dåligt samvete, prestationsångest och känslor.

Jag går riktigt in i mina barns känslor, gråter med dem i smyg och det gör tametusan ont på mitt eget knä, fast det är deras knä som är sårigt och grusigt efter att ha ramlat på cykeln.

Vi mammor besitter ju olika sorters superkrafter och förmågan att "multitaska" är ju en av dem och jag tror att det ligger i de flesta av oss natur att styra skutan, fast vi låter våra män tro att det är de själva som gör det för att inte sätta en törn i deras manlighet.

Pappor är fantastiska och de gör så mycket bra på alla sätt, men jag är avundsjuk på deras förmåga agera lekfarbor, medan det för mig brinner i knutarna, kvällsmat skall fram och tvätten all tvättas, ibland kan ju inte saker vänta, för då går vi nakna till skolan och jag besparar mänskligheten ifrån min nakenhet klockan åtta på morgonen när jag lämnar i skolan, polisen har ju viktigare saker att göra kan jag känna.

Jag följer sällan serier på tv under dagtid, det får bli under småtimmarna, när man fäst ögonlocken med klädnypor i sitt hår fäste, för att jag skall beske mig ha min egen tid, även om klockan blev 23,30 när alla bestyr blev färdigställda.

Just i detta nu visas det UFC på tv och då är det pappans tur att titta på tv, klockan är morgon och då är alla barnen vakna och sugna på Greta Gris, detta är en utmaning och jag själv hade vikit mig och bytt ifrån nyhetsmorgon till Greta Gris, tagit min kaffekopp och dragit mig bort till lugnare breddgrader, kanske duschen eller uterummet.

Nu är det UFC och då är hela familjen känslomässigt avstängd ifrån pappan och Greta Gris är ett minne blott.

Vi kvinnor kan ju pika ibland och lite ofta, det är en önskan om förändring men det kommer ut som något annat. Känner någon igen sig?

Jag tror inte att vi kan rå för det, tror att det är medfött, precis som att andra inte stänger skåpluckor eller tycker att det är fint när kalsonger och strumpor pryder badrumsgolvet.

Nåväl...inga män kom till skada under detta inlägg.

Ha en fin SöndagKramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr