Grekland eller kottar i skogen?

Jag har inte skrivit något på evigheter, då livet bjuder på olika resor, så anpassar man sig lite, ibland mår man dåligt och isolerar sig för stunden, ibland är man upptagen och skrivandet blir inte en prioritet, men skrivandet får mig i huvudsak att må väldigt bra, då mitt högkänsliga och filterlösa känsloregister behöver en ventil!

Dagarna har rullat på och det är mycket med en liten bebis och alla ungar :-) Jag är dessutom på högvarv och är ute på språng, nu när det är sommarlov och allt!
Jag satsar på mig själv på en ny nivå, med träning och kost, det gör nytta för själen och det får mig att må otroligt bra.

Jag tycker att det är så jäkla kul att involvera ungarna i det man gör, de stora är ju bara hos oss på halvtid, men jag lånar gärna dem när deras andra päron tillåter, när de är hos dem!

Jag har inga stopp och jag tycker inte att det är något hinder att ta med barn på restaurang, på stan eller helt enkelt inkludera dem i mina intressen, allt behöver ju inte bara vara lekland och paddor, det är ju så häftigt närde hänger på en annans intresse, att laga mat, sitta och pyssla, träna eller måla.

Jag älskar ju att resa och få uppleva med mina kära, men det är ju ingenting man kan göra hela tiden.
Vissa saker kanske inte finns med i barnens minnesbank, men jag hoppas att det gör dem världsvana och spontana med åren.

Närvaro är så viktigt och sen så är det ju bevisat att barn faktiskt inte har så höga krav, de skiter i om du tar med dem till Grekland eller om du åker till skogen eller till stadsmuseet i Eskilstuna, de uppskattar vår närvaro och man får passa på att njuta, innan man blir pinsam!

Ibland är det roligare att tälja i skogen än att bli sockerhög på ett lekland.

Det behöver inte svida i plånboken heller, allt är så jäkla dyrt och det är oftast en annan som känner att det är ett måste att slänga ut tusentals kronor på diverse under sommarlovet, det är ett krav som får de flesta att bryta ihop! Jag har varit där själv och jag är inte ensam.

Det finns jätte mycket att göra som inte kostar skjortan eller som är gratis!

Mina smultronställen...

1. Eskilstuna stadsmuseum, som ett litet Tom Tits som är helt gratis, ligger mysigt vid vattnet och det finns ett litet café och en butik.
2. Vikingabyn på Frösåker Brygga! För en billig slant får barnen lära sig bågskytte, smide och runskrift mm.
3. Wadköping, fantastiskt med små butiker, lekpark och bad.
4. Mån-Sols badplats, hopptorn och kiosk.Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr