Grattis på farsdag mamma!

Idag är det alla pappors dag ❤️

Jag vet att många i min närhet har förlorat sin pappa och att detta är en tung dag för dem!

Idag firar vi våra förebilder!

Min pappa lever, har fina minnen av min pappa, kommer ihåg hur han lekte med oss, la ner sin själ i att bygga vår tågbana, vår dockteater och hur han satt med mig och tröstade mig när min pojkvän gjort slut, hur han väckte mig mitt i natten, för att kolla på stjärnfallen, hur han körde efter min heliumballong med bilen när jag tappade greppet om den.

Jag har så fina minnen av min pappa, hur han introducerade musik för mig, hur han skämtade och hur jäkla förbannad han blev när jag kom hem försent i tonåren!

Min pappa valde en annan väg! Jag har inte träffat honom på väldigt många år!
Han har inte träffat mina barn sedan de var några år, han har aldrig träffat Hugo och aldrig skakat hand med Sammy! Han var inte med på mitt bröllop och han hör inte av sig när jag fyller år!
Men jag älskar honom ändå, älskar den pappan jag hade innan, innan annat blev viktigare för honom, innan han blev sjuk.

Jag hör av mig varje födelsedag och farsdag, varje jul och varje nyår, varje midsommar och varje påsk, har nog inte missat än enda högtid!
Det kommer jag fortsätta med!

Men idag vill jag fira den personen som fanns där i sorg och tonårskriser, den personen som fick vara både mamma och pappa och fortfarande är!

Min mamma!

Hon som packade med hembakade piroger på utflykter, när andra satt med sina mackor, hon som fick reda ut våra tonårskriser, hon som gjorde gjorde egen saft, egen sylt och som fortfarande kommer med sin äppelkaka, sin hemgjorda gelé och sitt goda bröd!

Min mamma som slängde ut oss i friska luften när vi fått vårt första Nintendo och när vi spelat allt allt för länge, för att senare sitta och spela själv🤣

Den mamma som alltid ställer upp och backar upp oss barn till 100%

Min mamma som kämpat och tagit sig fram i livet alldeles själv!

Min mamma som kör till både Stockholm och Dalarna för att avlasta mina syskon, som är en fin mormor och som alltid finns!

Du och jag delar samma känsloregister och ibland skär det sig, men du har gjort mig till den jag är och jag hörs och syns och känner hellre jätte mycket, än att inte känna alls!

Vi får skrattanfall på våra luncher och vi struntar i vad folk tycker!

Jag har ärvt ditt hårsvall men jag kammar mig inte lika ofta🤣

Skämt åsido!

Tack mamma för att du varit och är både mamma och pappa till oss barn!

Vi älskar dig!

Grattis på farsdag mamma! ❤️

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr