Försvinner identiteten när vi klickar wi-fi

Ibland sätter jag mig ner på min mjuka 2-barnsrumpa och bara synar omvärlden!

Bakom detta hysteriska penntroll till kvinna så finns det ju faktiskt en lugn och saklig person..tro det eller ej!

Jag ser barnfamiljer på Erikslund, föräldralediga mammor på Ikea och par som lunchar.

Alla dessa människor har tagit sig ut genom dörren, ut för att äta, umgås och handla!
Det är en tid vi lägger ner på att blanda nytta med nöje. Det är även en tid att knyta band, att luncha och prata, hitta första gå skorna eller att köpa något nytt till hemmet, det är även en tid att spendera med mobiltelefonen i ansiktet!

Föräldrar sitter med varsin mobiltelefon medan barnen äter och ja jag tror på multitasking men jag förespråkar också att genom att se och vara lyhörd gentemot sina barn, så utvecklar man dem till bra individer, konsten att konversera försvinner när man besvarar en fråga ifrån en 5 årig pojke med -mmmm vänta jag ska bara fixa det här, mamma vet inte.

Kärleksrelationer är fantastiska, att hålla handen, att få en puss på pannan och att bara vara, att checka in på Facebook eller att konversera med en tredje part på messenger?? Det är väl jobbigt nog att komna ihåg att inte glömma bort varandra när vardagen bjuder på...ja vardag!

Ibland glömmer vi bort att prata klart, vi glömmer för att vi blir avbrutna, för fan ta mig om jag inte svarar på messenger direkt..det syns ju att jag läst, att svara vid ett senare tillfälle, det räknas som nonchalans på hög nivå!

Och glöm inte att skicka en emoji så att jag vet vilket humör du är på 👋🏻👏🏻❤️😘😍😂😱😓😢👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻

När Wi-fin kopplas ner så återupplivas det sociala samspelet #trueshit

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr