Fantastiskt är ju bara förnamnet!

Jag kan sammanfatta mig själv och mitt liv som en medelklass i bokstavsdjungeln!

Jag älskar hemmalivet med mina barn, rutiner, läxläsning, bullbak, liv, rörelse, smutsiga skor i hallen och när man väl få slå ner sin mjuka mammarumpa i soffan så sker det på en risifrutti som Min yngsta ätit under dagen.

Jag jobbar heltid och jag kombinerar det med att ha mina barn varannan vecka då jag separerade för snart 3 år sedan...Jag jobbar heltid för att jag vill!
Jag älskar att jobba och jag älskar att ha en trygghet i livet, en pension tills jag blir gammal och skruttig och skall slänga barnbarn över axeln, att kunna ge mina barn det jag tycker gynnar just dem som individer.

Jag kombinerar livet med att nå mina mål och att försörja mina 2 barn, den tiden som jag har till övers utanför jobbet, den lägger jag ner på mina barn, men även på att bygga en stark morsa som faktiskt blir gladare och har en sjujävla energi pga att jag ger mig egentid med vänner, träning eller tid att kolla på Netflix i 4 timmar i streck!

Jag vägrar tävla emot klockan, vägrar känna ont i magen för att mina barn går längre än till klockan 15,30 på dagis om dagarna.

Jag jobbar mot mina mål och låter inte åsikter och oskrivna regler om hur en bra föräldrar skall vara nöta på mitt samvete.

Man har ju dåligt samvete dagligen ändå, det kommer med föräldraskapet, hjärtat blir stort och tigermamman är nära tillhands.


Hur kan man tycka och tänka om andras sätt att leva och uppfostra när alla människor och barn är olika och behöver olika saker!

Jag lever dock så pass mycket efter att tiden som man har med sina barn är värdefull, den tiden prioriterar jag genom att jag värderar den jag har extra mycket, sen om vi kollar på film, bygger lego eller tränar simning, det är skitsamma, att man bara avbryter disken för att sätta sig för att studsa boll i 20 minuter, det är viktigt för mig och även för mina barn.

Våra arbetsplatser utökar sina öppettider för att ta plats på marknaden, för att öka arbetstillfällen och jobb, men förskolan insisterar fortfarande på att lägga familjedagen kl 14 en tisdag!

Vi kan strida hur mycket vi vill mot både klocka och samvete...men jösses vad mycket bättre det blir när vi stannar upp och lyssnar på oss själva och våra barn istället för en barnpsykolog i morgonsoffan på tv!

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr