Nya inlägg

  Familjen Kaos!

  Välkommen till familjen kaos...

  Jag brukar uttrycka mig så och även vara tydlig med att vi är 3 starka individer som bor under samma radhustak. Vi står för en försenad 3 års trots, en 8 årings livskris och en rödhårig morsa med för mycket i huvudet.

  Douglas uttryckte sig fint på gården idag, Han menade på att jag säger fula ord när jag inte kan hitta min hemmanyckel...- Mamma du är sådär galen och låter som den där kniven mot strupen!

  Vad jag vet så har jag inte odlat grått hår och utvecklat en grov Stockholmsdialekt de senaste dagarna, men jag förstår vad grabben menar.

  Jag tappar bort vissa grejer, jobbtelefonen är alltid försvunnen och det är oftast jag som ligger bakom försvinnandet, brukar skämta till det med mina kollegor och meddela att det är dagens utmaning...den som hittar telefonen på kortast tid vinner, äran, för att vakna till lite.

  Jag är effektiv och styr upp saker snabbt och gillar problemlösning...men ibland stör omgivningen mitt sunda och effektiva tänk...

  Självklart ska jag försöka fokusera på en sak i taget, men har någon provat att effektivisera, fokusera och utföra en sak i taget, samtidigt som man packar gympakläder, lappar jeans, tröstar, lagar lasagne, torkar lim ifrån väggen, tvättar, läser läxor och tar en strid med två olika individer, en som skulle kunna cykla runt i cirklar i 20 timmar i streck, utan att inta någon form av förtäring eller utföra någon form sömn eller toalettbesök under dessa timmar...eller en annan individ som sparkar iväg sig på sin kickbike i 190 och ger mig dödens blick för att han inte får en bulle innan maten.

  Man skall välja sina strider, men kan inte barnen göra detsamma...det ger oss föräldrar ett bättre utgångsläge.

  Jag har varit otroligt pedant en gång i tiden, plockade och städade hela tiden, kunde sitta i soffan hemma och titta på en fläck, syna den och svettas, för att sedan torka och se en ny fläck.

  Jag insåg ganska snart att detta inte fungerade i längden och när jag separerade var det omöjligt...valde då bort hetsen och involverade mina barn i hushållet istället, hjälps vi åt så blir det roligt och vi lägger tid på städning och ordning tillsammans...det fungerar, men man får köpa att det inte blir på exakt det sättet man önskar...

  Jag gillar ordning och reda, men medan jag organiserar och fixar i min lilla låda, då är det någon som skakar om den.... ordentligt ;-)


  Kramar ifrån Fru Herr

  Gillar

  Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr