Ett barn!

Det bästa med barn, det är att man har det stora privilegiet att bli påmind om allt det där som vi glömmer bort längs vägen!

Att hoppa i vattenpölar, att gå balansgång på trottoaren, att sjunga på låtsatsengelska och att det där hoppet om att en artistkarriär väntar bakom hörnet för oss, att längta efter julafton, att det pirrar när den första snön kommer, att kärlek är något pirrigt, inte jobbigt, bara pirrigt!

De påminner oss om att en vägbula eller ett gupp i vägen enbart är till för ett syfte, att öka farten och hoppa över det med cykeln.

Jag beundrar barns hopp och glädje och deras förmåga att se åt alla håll samtidigt, inte bara rakt fram, bakåt eller att stanna och titta sig blind ner i marken.

Den där sköna optimistiska inställningen, att ett skrubbsår gör ont för stunden och glöms bort i den andra!

Det är vi vuxna som skall lära våra barn om livet, för att inte glömma allt de kan lära oss samtidigt!

Ett barn har en låga och ett hopp, de behöver vandra på våran väg, men de behöver inte ta del av allt som passerar förbi!

De behöver inte bli involverade i våra problem, våra strider och våra demoner!

Ett barn skall kasta boll inte agera bollplank, ett barn kan köra dragkamp på skolgården, men inte bli dragen emellan två vuxna, ett barn skall få leka viskleken och kurragömma, men de ska inte behöva bära våra hemligheter!

Ett barn skall lära sig hantera världen och vi skall visa hur god den faktiskt kan vara!

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr