En köttbulle i halsen!

Mitt senaste år har bestått av otroligt mycket förändringar och allra helst prövningar!

Jag har fått känna på en kniv i ryggen samtidigt som jag lärt mig känns några fler människotyper, stereotyper som gör sig bra i dokusåpor, stereotyper som bidrar mer till bra Tv än till världsfred och god human balans.

Men ja vi är ju alla olika och nog har vi alla en funktion och en mening på den här jorden, men jag tycker nog att det är lite läskigt, hur värderingar och levnadssätt utvecklar sig i vårt avlånga land!

Jag var iväg över helgen och stannade vid ett rastställe, ett fullsatt lunchställe på väg upp till Dalarna, hörde ett hostande till och från och när vi skulle gå ut så såg vi en tant som satt vid bordet och hostade, hon verkade ha satt någonting i halsen, ingen reagerade, inte ens hennes egen gubbe, vi gick närmare och då dök en yngre man fram för att hjälpa! Det var 1 person som hjälpte en annan i en fullsatt restaurang...1 person.

Det gör mig orolig om det skulle hända mina barn något, är det vanligare att man tar fram kameran än att sträcka ut en hjälpande hand, är det viktigare att man bara ser till sitt eget hus och glömmer bort att omtanke och hjälpsamhet, faktiskt ger tillbaka otroligt mycket!

Människan verkar vara så insatt i sig själva och sitt eget, min åsikt helt klart, men vi jobbar, stressar och kompenserar vår förlorade tid med materiella ting, plåstrar om själen med tillfälliga "må bra" lösningar tills vi tar oss till läkaren och blir fullproppade med lyckopiller och annat skit!

Vi klandrar varandra för vår olycka, vår stress och vårt snea välbefinnande, det är oftast relationens fel, vem har egentligen ansvaret för någon annans lycka, det är varken relationen, familjen eller citalopramen!

Jag tror att om man bara spottar ut skiten och inser hur bra man mår genom att bry sig om andra så skulle världsfreden vara ett steg närmare...

Jag vill bli hjälpt om jag sätter en köttbulle i halsen
🍴🍴🍴🍴🍴

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr