(Ingen rubrik)

Nu ligger jag i sängen, hostar och snorar.

Jag har inte tid att vara sjuk, men man måste ta sig tiden att bli frisk, har ISO arbete och bokslut som skall göras, men det hinner vi ändå!

Jag hade kommit in i ett flow i förra veckan, kombinerade barn, kvällsmat och jobb med promenader, den där promenaden är så underbar, man går med raska steg, blir kall och andfådd, tankarna florerar, planering sker och beslut tas.

Jag har alltid musik eller ljudbok i öronen, helt beroende på humör, vissa ljudböcker är säkert bra, men uppläsaren är rena sömnpillret, ser slår mig att många böcker handlar om sånt som jag tycker är fruktansvärt, dessa spännande böcker, försvunna barn, mord och tråkigheter, nej fy, det där fixar jag inte.

Jag vill ladda mig med positiv energi, hoppa i vattenpölar och dra fingrarna mot trädgrenarna, doften av skog och kalla fingrar!

Hösten kan vara tuff, man blir sänkt, solen uteblir vissa dagar och allt känns lite dystrare, man får sortera bort, uppskatta färgerna på löven, tända ljus och bra serier på tv.

Må gott alla, så hostar jag vidare!


Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr