Nya inlägg

  Död åt plattskärmen!

  Idag tog vi en tripp till rovdjursparken, är det inte komiskt att våra kära ögonstenar enbart har sig själva i tanke och att deras önskemål, krav och behov kommer i första hand....jämt!
  Naturligtvis gör man allt för sina barn, men jag kan då inte minnas att mina föräldrar frågade hur högt, när jag och mina syskon bad dem hoppa!

  Barn är otroligt kloka och insatta numera och det är väl både på gott och ont antar jag.

  Hur vi än vrider och vänder på det så försöker vi ju föra över våra egna barndomsminnen till våra barn, vi kommer ihåg våra smultronställen, vad vi tyckte var roligt, hur vi lekte i regnet till sena kvällen och kröp ner myggbitna och skitiga i husvagnen.
  Vi spelade yatzy med spöregn mot stugtaket och hittade kompisar överallt.

  När man sedan har skaffat sig egna barn och sommaren kommer, då sätter ju fantasin och förväntningarna igång, naturligtvis skall de så ögonstenarna få uppleva allt fantastiskt som vi själv upplevde som barn.

  Det fascinerar mig då ganska mycket att man då hellre som barn idag beundrar regnet ifrån stugan, det gör inget att de regnar, det ger ju mer "paddtid"

  Besöket till rovdjursparken förgylldes med dramatiska inflikar om värmeslag, svält och att solen sken för mycket i ansiktet!

  Nora gick med en tröja på huvudet för att solen sken, vad mer kunde man göra än att skratta åt den lilla vampyren med plattfot som spatserade omkring med en luvtröja över huvudet..totalt livrädd för Vitamin D.

  Dogge menade på att han förtjänade ett Nobelpris när vi kommit fram, han hade nog ingen tanke på att vi alla gått samma sträcka och ingen utav oss presterat särskilt mycket som skulle kunna ge oss ett Nobelpris.

  Ungar blir rastlösa av att komma på egenlek...
  De behöver antingen befinna sig i grupper om 12, bygga ett fort på Minecraft eller googla det som skall göras.

  Död åt plattskärmen!


  Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

  Gillar