Det spökar ju här🐥

Okej.....det är nu fastställt!

Det spökar här...i detta förträffliga hus, ute på landet, spökar det!

Det tisslar och tasslar och jag hör folk som går omkring!

Jag hade en lång arbetsdag idag och jag har nästan lyckats backa in i en annan bil idag, åkte förbi högtalarmojjängen i driven på BK, kom fram till luckan där man betalade, utan att ha beställt något, dessutom hann jag med att skapa 300 meter kö på Biltema, då mitt kort bestämde sig för att gå sönder.

Däremot så kompenserade jag nederlaget med att dricka kaffe i mängder och det fick fart på mig!

Resterande dag gick åt att förbereda familjekvällen på jobbet, fiskdamm, fika och pyssel för våra kunder! Det togs emot bra och det var riktigt mysigt, som jag älskar barn, de har kvar den där livsglädjen i ögonen, den där livsglädjen som vi själva tappar efter att vi halvkrockat och skapat kaos på Biltema.

Fiskarpojkar och flickor stod på kö i alla fall och dagen blev fantastisk ändå.

Körde hem i min icke krockade bil och upptäckte att solen sken och att vägen var nyasfalterad, unnade mig chop chop och blev omedvetet sittande framför Barnkanalen i min ensamhet, en vana? Jo tack!

Jag tog en lång dusch och tände ljus i sovrummet och förberedde för mannen min hemkomst med film, då börjar det spöka helt plötsligt.

Ringde min man och berättade att vi nu måste flytta...han skrattade åt mig!

Sov gott alla vänner ;-)

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr