Det skall finnas ett stort O!

Omtanke!

Jag har kommit till den biten av livet där jag prioriterar att lägga min tid på det som får mig att må bra, det som får mig att skratta tills mina osynliga magrutor krampar, det som får mig att gråta hysteriskt av lycka och det som får mig att göra ett lyckoskutt ner för rulltrappan på jobbet.


Jag spenderar dagarna med att spruta ut energi till höger och vänster, har då insett vikten av att få den tillbaka. Det är viktigt att sortera bort och försöka ignorera kommentarer och åsikter som är på så pass låg nivå, att man faktiskt inte gynnas eller lär sig något utav dem.

Jag kommer alltid att vara jag, ruffsig och galen med smarties i håret och hjärtat i full studs.

Vi är alla människor och vi kommer alltid att begå misstag, det är så man lär sig och jag vägrar lägga energi på att döma, då lägger jag hellre tid på att försöka förstå, tänka sunt och inse att backa över någon med bilen, inte ger mer än ett polisförhör och dåligt rykte!

Det gör mig frustrerad när snälla människor får skit för att de blir tagna för givet eller när de väl lärt sig att säga det berömda ordet NEJ, då blir de ifrågasatta.

Det skall inte vara svårt att vara snäll, det skall ligga i vår natur, man skall inte behöva bygga upp en fasad för att skydda sig själv som person, vad vore livet med lite mer omtanke...

Det skall finnas ett stort O i omtanke :-)

☀️

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr