Det får man veta om Sandra :-)

Jag är jätte glad att min blogg är så pass uppskattad och att något jag känner mig passionerad över kan glädja andra!

Jag får många frågor via mail och jag får även mycket fina meddelanden och detta uppskattar jag jätte mycket!

Det är ju så mycket fint man tänker om varandra och så lite man faktiskt säger, fingrarna glöder och särskrivning kan spöka ibland, men det är mina ord, min vardag och mina tycken och tänken :-)

Mina dagar rullar på i full fart och bland min vardag, mina galna upptåg, min familj och mina åsikter så finns det en lugn och sansad människa som även ser ett djup i det mesta, så har jag alltid varit, en tänkare och en analyserare.

Det är många tråkigheter som gjort mig till den jag är idag och trots dessa så råkar jag ha blivit tillägnad en positiv inställning, mina vänner säger att det är just därför allt händer mig hela tiden, för jag ser allt ifrån den ljusa sidan!

Jag har övat i flera år på att ändra min inställning när det kommer till sådana självklara saker som mitt eget mående, min inställning till andra människor och vilken energi jag väljer att dela med mig av.

Livet blir så mycket lättare när man tycker om sig själv, när man stiger upp på morgonen och skriker "tjena" till sin spegelbild, trots att håret står åt alla håll och ögonen har svullnat igen efter att varit vaken med minstingen 16 gånger på en och samma natt.

Jag är social och har slutat att störa mig på andra, vad skönt det är när man inte stör sig på andra och tar andras åsikter jag personligheter som ett hån mot sin egen...alla människor har rätt att leva sitt eget liv, sätta på sig vilka kläder de vill, klippa sig hur de vill och se ut hur satan de vill..de har även det stora privilegiet att lägga ut vad de vill på offentliga forum..eftersom jag själv valt att ta del av denna exponering.

Efter att ha varit sjuk och spenderat många timmar med allt för olika läkare, sköterskor och narkosutrustning så har jag fått en helt annan syn på vården i Sverige och på livet i största allmänhet...jag väljer därför att inte gnälla på våra svenska statliga anläggningar. Jag har väl utlyst en och en annan förbannelse över försäkringskassan men annars så...

Musik är en stor del av mitt liv, dels för att jag är uppväxt i ett gitarrfodral och att jag alltid haft lätt för att memorera texter och tycker om att sjunga...jag älskar att dansa men jag påstår inte att det är en talang, buggade som liten, men blev för cool och slutade som tonåring!

Musik är min tillflyktsort när det blir för mycket runt omkring, då pluggar jag i hörlurarna och försvinner ett tag..om bara så för en minut..det ger mig lugn!

Krogen....den gillar inte jag...hamnar där ibland, men drar oftast hem och äter makaroner med smör i brist på annat :-)

Vin...dricker jag inte...öl dricker jag mycket :-)

Periodare är jag när det kommer till det mesta, träning bland annat...jag kan komma på att jag skall börja springa och gör det...men bara tills jag tröttnar ;-)

Jag skrattar högt och mycket, skämtar när jag blir nervös och gråter till allt som är sorgligt, lyckligt och fantastiskt...

Jobbar...har alltid haft ett jobb lyckligt nog, tog jobb på McDonalds vid 17 år och flyttade hemifrån...avslutade gymnasiet med bra betyg och totalt överförfriskad av en för stor flaska champagne på studentdagen..

Jag tar selfies...nästan varje dag...- Hej Hej här är jag och jag älskar även att andra gör det! 

Jag leker...jag har barnasinnet kvar...även fantasin...ibland är jag övertygad om att tomten finns! 


Vad har jag precis beskrivit?

Jo mig...oj 😂😂😂😂😂


Man får prata såhär mycket om sig själv :-) 

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr