Det är väl bättre att må bra, sluta skylla ifrån sig och trycka ner arslet i en Large!

Det är faktiskt så!

Det är fortfarande en fluga att äta kvarg och nötter till lunch, det är så mycket fokus på att äta rätt, så att det blir ett tvång, det blir dyrt och det blir en stress i sig, att aldrig hitta en sund livslinje, utan att bara "jojjo" banta, för att det skall göra något för självkänslan, för att man skall kunna visa allmänheten att man är sund och tar hand om sig själv.

Det är inte fel att äta kvarg och nötter, det är inte fel att äta "sunt"..

Men jag tycker inte om att det är vikten som styr hur vi mår, om vi duger och vilka vi är som individer.

Varför är det fortfarande så att -Vad smal du har blivit, -Har du gått ner i vikt? Är en av de finaste komplimanger vi kan ge.

Det är viktigt att ta hand om sig själv och tänka på hälsan, det finns mycket gift vi stoppar i oss och mycket vi kan klara oss utan, men det blir ju nästan som att både självkänsla och näringskedjan ryker, när vi bortser ifrån det vi tycker om, för att droppa i vikt, detoxa och klämma in oss i en mindre klädstorlek för att duga.

Ibland så byter vi ut så mycket i vår kost, så att vi måste kompensera med 3 burkar celsius för att inte somna på stället, hur naturligt är det, om man skall vara ärlig.

Det är viktigt att ta hand om sig själv, gilla det man ser, röra på sig och inse att den mentala hälsan mår bättre, när man slutar trycka ner arslet i en för liten storlek..

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr