Det är okej att vara ledsen!

Jag har alltid varit fascinerad av människor och livet vi faktiskt format tillsammans, livet som vi även kallar vardag!

Det är ju vi som format vårt land, det är vi människor som besitter åsikter, det är vi människor som handlar utifrån våra åsikter och våra värderingar, vi formar nya människor, även kallade barn, vi gör ett val varje morgon om vilket humör vi skall möta dagen med, vi gör ett val när vi går förbi tiggaren på Ica, presterar på jobbet, klottrar i en tunnel, skrattar, gråter eller när vi fostrar våra barn att bli bättre individer än oss själva.

Livet kan vara väldigt trevligt men även väldigt hårt, ångest, stress och depression är vanligt och det är även receptbelagda tabletter!

En del av oss människor är optimister, ni vet sådana där glada prickar som ser livet ifrån den ljusa sidan, vi har insett att gnäll inte leder oss någonstans, att vår röst har ett värde och att vi faktiskt påverkar mer med motivation än med gnäll och bitterhet.

Jag har alltid fått höra att jag är en glad och positiv person, det har jag i generna och jag skrattar nästan hela tiden, inte på insidan, utan på utsidan, högt och gällt och jätte stegrande.

En dag så slutade jag att skratta, inte för att jag slutade vara glad, utan för att jag skämdes.

Det är ok att vara ledsen, men det är faktiskt inte helt ok att vara glad i vårt samhälle.

Jag heter Sandra och jag har haft en intressant uppväxt, en intressant resa till att bli jag, en resa där jag blivit sjuk, blivit frisk, skaffat barn, separerat och hittat mig själv!

Mitt i allt detta har jag tampats med människor som analyserat mig, det är inte möjligt att vara så glad, det är en fasad, ett skal och vissa uppfattar mig till och med som falsk.

Jag försöker vara närvarande men backar av negativa energier, har vänt ut och in på mig själv och försökt hitta den där deprimerade känslan som borde infinna sig, men den finns ju inte, det spelar ingen roll hur många dagar jag fångade, hur många träd jag mediterade under och hur mycket jag pratade med allmänheten.

Jag letade fel och tänkte att det ligger säkert något i det, döljer jag mina känslor med skratt? Nej!

Omtanke ifrån allmänheten är fantastisk, men det behöver inte alltid finnas något MEN och det behöver inte alltid vara något fel, min lycka finns inte för att dölja något, den finns för att lära mig och andra något.

Det är ok att vara ledsen, men jag är inte det!

Det är inte helt ok att vara lycklig,men det borde vara det.

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr