De ger mig inte bara gråa hårstrån!

Min vardag kan se ut som så att jag lagar mat med hårfärg i håret, hjälper sonen med läxan och håller dottern borta ifrån kastrullskåpet med foten!

Ibland är jag så trött i huvudet att jag sätter mig i soffan när de somnat och stirrar rakt in i väggen.

Jag förbereder mig mentalt för att gå till Ica med ett väldigt aktivt barn och ett barn som tycker att omvärlden är "totalt fett pinsamt"

Ibland är det som att tjatet tar över dagen och ibland tar samvetet över min svettiga kropp och själ, när de små gott och lagt sig...då vill jag väcka dem och göra om och göra rätt!
En dag som skulle bli så bra...den blev pannkaka!

Att förstå sig på ett barns tankesätt, är som att lösa ett pussel med 2 miljoner bitar, att förstå varför de inte äter upp maten och blir hungriga 5 minuter senare, att förstå att gnäll kan uppkomma även om man spenderar 23 timmar med att kolla på djur, åka karusell, köpa 12 helt meningslösa plastgubbar i en automat och äta kanderade äpplen tills man spyr...

Att försöka förstå är nog bara onödigt, det är nog onödigt att störa ett barns sinne och personlighet som är i konstant utveckling..

Om man stannar upp och ser igenom allt det där...om någon skulle filma mig när jag står där med hårfärg i håret och lagar mat, samtidigt som jag hjälper sonen med läxan och håller dottern borta med foten...

Om någon filmar när dottern har tagit en daimstrut ifrån Ica, passerat kassorna och satt sig i spelhörnan och intagit sin bedrift...medan jag springer runt med den där lilla kundvagnen med flagga som hon gett upp lika snabbt som vi kom in och letar efter henne!

Jag tror att den som filmar ändå skulle tycka det som jag tycker när jag tittar på vildpannorna och det jag känner när jag vaknar på morgonen!

Jag har fått den stora äran att skapa 2 människor med personligheter och med egenskaper som redan finns....2 personer som kom att lära mig hur mycket som helst om livet och varför problem som en gång fanns inte finns längre!

De ger mig inte bara gråa hår, de får mitt hjärta att le...på riktigt ❤️

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Gryta, Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr