Datebag!

En vardag är stressig och särskilt för oss småbarnsföräldrar!

Det är svårt att hinna med att laga bra mat under vardagarna För några år sedan ändrades detta en aning dock, matkassarna tog över de svenska hushållen, leverans till dörren, färdigskrivna, enkla recept till ett överkomligt pris!

Jag är en sån där vardagslyxare, som tror på att romantiska stunder mitt i veckan, är hälsosamt och sunt för en relation! Det är lätt att tröttheten och vardagen tar över, men ibland är det trevligt att bli uppskattad och att den där sista energin innan läggdags går till något bra!

Kärlek och närhet är nyttigt för kropp och själ, motverkar stress, utsöndrar endorfiner och bidrar till en lycklig vardag!
Jag visar kärlek med mat, tycker om att överaska, bjuda och pyssla om!

Jag är övertygad om att god mat och dryck för människor närmare varandra, att laga mat öppnar upp dörrar och bidrar till ett samspel!

Men nu är det ju faktiskt så att alla inte har tålamodet att komponera en 3 rätters middag eller kanske saknar kunskapen att laga mat!

Tanken slog mig! Nu har jag tipsat vänner och bekanta om goda rätter under en lång tid!

Jag plockar gärna ihop er middag, färdigställer alla recept och lämnar matlagningen till er, meningen med detta är att alla kan laga god mat, mat att överaska med eller mat att laga tillsammans!

Ta tag i en dag och gör den till en date dag!

Jag skall leverera en datebag om 14 dgr, återkommer med bilder och betyg :-)

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr