Då kör vi då!

Nu kommer lugna Januari....skall satsa på allt som får mig att må bra!

Jag vill inte städa bort julen riktigt ännu, det har ju inte varit någon snö än...när kommer den, kommer den ligga kvar till maj?? Julen kommer få vara kvar ett tag till hemma hos familjen kaos!

Jag gillar ju belysningen och granen barrar inte så farligt ännu!

Idag har vi kört en hemma dag! Douglas har umgåtts med grannarna hela veckan och de har gått all in på minecraft! Jag vågar knappt föreslå att vi skall göra något annat, de är inne i ett stim, att titta på film eller pyssla röstas ner....ok...ja det är väl dags att inse att grabben vill ha egentid ifrån sin hysteriska mamma och aktiva trollunge till lillasyster!

Vi får se det som hans typ av andrum :-)

Jag och lillskruttan har gjort gipsfigurer, lekt affär och gjort glass utav lera! Jag har inte ens tänkt tanken att byta ifrån myskläder idag, det skulle vara till en ny typ av myskläder då ;-)

Testade Paolo Robertos färskapasta! Jag serverade den med min pastasås...världens enklaste, går att styra hur som helst :-)

Denna gör jag av småstumparna av grönsaker som finns i kylen efter veckans matlagning...så ja...jag kommer använda mig av stumpar i receptet också :)

1 stump röd paprika
4-6 färska champinjoner
1/2 lök
2 klyftor vitlök..rivna
400 gram fläskfilé
3 dl grädde
2 msk soja gärna svamp
2 kvistar färsk timjan
Salt och Peppar

mixtra gärna med andra grönsaker...det är ju så onödigt att slänga mat!
Den är även supergod med kyckling eller utan protein, alltså vegetariskt :-)

Fräs allting i smör i en het panna, tillsätt salt och peppar efter tycke och smak, tillsätt därefter grädde och soja, låt puttra i 10 min på medelvärme....


Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr