Nya inlägg

  Även jag skall väll kunna slänga upp foten bakom nacken...lite fint

  Veckan som varit har passerat fort som tusan, vi har gjort om hela övervåningen till barnen, vi har ju som sagt 5 stycken här varannan vecka inkl bäbis, som råkar vara den gladaste skit som äntrat denna jord.

  Jag älskar att ha huset fullt av barn och många himlar med ögonen, när vi säger att vi är 7 pers varannan vecka, men tror på riktigt, att är det någon familj som fixar det, så är det vi, det är ju bara att ”high fiva” och komma ihåg att kramas.

  Barnen har fått handla grejer till sina rum och det kom hem både fotfilar, fluffiga kuddar och någon intressant hundleksak föreställande en rumpa på en apa, spännande!

  Denna vecka har vi bara bäbis hemma och igår kväll var jag gräsänka, tänkte då för mig själv att jag skulle ha egentid, brukar ju somna sittandes och vakna med gårdagens smink, ser ut som Ozzy Osborns kärleksbarn vanligtvis, så att ta en annan väg en vanlig måndag, det kanske boostar lite!

  Jag gjorde inpackning och även om det sker samtidigt som jag dansar i duschen och sjunger lilla snigel till bäbis som ligger på den fluffiga badrumsmattan och vill bli road, så känns det ju fantastiskt lyxigt, kommer eventuellt att ge honom men för livet, när man sticker ut huvudet med en blågrön ansiktsmask och skriker tittut, lovar att jag betalar för den terapin sen 🤭

  Jag har ju en app, yoga appen som jag laddat hem på tv’n i vardagsrummet, tänkte att nu jäklar skall jag oxå kunna stå på huvudet och trycka upp höfterna i luften, så det gav jag mig på, har alldeles för mycket gravidfluff kvar och det gör mig trött och omotiverad, man får ju en sån power av att träna, eftersträvar kurvor och ett välmående sinne, det är mitt mål.

  Utförde ett 20 min pass och jag blev helt slut och jag är glad att jag bor på landet, för den synen som förbipasserande skulle tagit vida, det vill inte jag ta ansvar för, men snart så, skall jag slänga foten bakom huvudet och känna power.

  Efter låg jag på golvet och bara andades och mådde så bra, fantastiska måndag.

  Skall inte använda volym inpackning dock ;-)

  Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

  Gillar