Att springa maraton och äta julmat på farsdag!

Igår var det pappornas dag och hujedamej vilken dag det blev.

Jag är en impulsiv själ med myror i brallan, så ena dagen kan jag få för mig att jag skall börja spela blockflöjt och springa maraton, medan jag kan ha dagar där jag bara är ensam, helt ensam och älskar sällskapet av ingen, åka bil, lyssna på musik, filosofera, sakna dem jag håller kär.

En sorteringsdag helt enkelt, då jag sorterar mitt blockflöjtsspelande och mitt maratonspringande.

I Lördags åkte jag på julmarknad med min minsting, han är en sån lugn bäbis, han får mig lugn och han får mig att må så bra, hur kan vi ha levt utan den lille krabaten fram tills nu.

Jag åkte till Färna julmarknad och möttes av snökaos och doften av glögg, så fantastiskt, älskar julmarknader och julmat.

Inhandlade lite smått och gått inför julen, som är allt för långt borta, så då hade vi ju faktiskt en anledning att äta upp det tidigare, så det blev igår, på pappornas dag.

Pappan i familjen fick även 2 snusdosor och 2 trisslotter, traditionsenligt och tryggt, kallar jag det.

Det är ungefär som när jag får blommor eller choklad på en fredag, så underbart klyschigt och en sån pirrig känsla i magen, min man han kan,

Så kära läsare...lördag var sorteringsdag och på pappornas dag, då blev det julbord hemma.Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr