Att sätta ner foten och komma ihåg att springa!

Jag tycker faktiskt om att träna och jag tycker om att springa och promenera!

Även om man är en positiv människa och glad utåt, så kan det vara motigt ibland att ta sig iväg. När man inte mår bra, då blir man destruktiv mot sig själv. Man ser inte varningssignalerna och trycket över bröstet är ett faktum, men istället för att ta den energin man har i kroppen och ta hand om sig, så väljer man att plåga sig själv istället.

Det gör ju skillnad för både kropp och själ att känns sig nöjd med sig själv, att hoppa över det där hindret och brotta ner den där dömande rösten.

Jag har verkligen rannsakat mig själv på riktigt!

Jag lever inte i någon bubbla och jag lever inte bakom någon fasad. Jag känner inte efter för mycket, men jag känner väldigt mycket.

Jag tar lätt på mig andras energi och smittas av dålig energi.

Jag väljer därför att ha en liten skara runt mig, rensar och gör mig av med energitjuvar och dömande människor. Jag är inte perfekt, men jag har ju makten att välja vem jag släpper in och vem jag vill vara mitt bästa jag för, samt vilka som gör mig bättre, många ser mig som stark och det kanske jag är...ibland. Men många ser mig även som en människa som är självständig och inte behöver den där klappen på axeln eller bara att meddelande där någon frågar hur man mår? Jag försöker tänka på det själv, fast man är uppe i sitt, så är man viktig i någons liv och det är bättre att finnas för varandra.

Nya vänner har dykt upp och gamla har försvunnit.

Jag försöker hitta ett lugn i mig själv nu och då finns det inte utrymme för så mycket, det lugn jag känner när jag har min familj nära och människor som gör mig glad.

Jag har lagt vikt på att vara ärlig och säga som det är, men att vara ärlig och rak och ha åsikter om andras liv kan vara roten till människors prestationsångest.

Hur som helst, lite tankar denna tisdagskväll och jag påminner mig om att min familj är ❤️

Ibland blir livet övermäktigt, glöm då inte att många känner likadant och att det inte är en svaghet att känna och det är i respekt mot dig själv som du stampar ner foten och säger stopp.

För du är 👌🏻

Imorgon skall jag unna mig fotvård och en klippning, eftersom jag knappt får besöka toaletten själv utan barn, så kan dessa två moment lätt jämföras med en resa till Bahamas🌴🌴🌴🌴


Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr