Att göra det man kan med underbyxorna bakofram.

Jag sitter här i soffan med håret i en ruffsig röra, ett prickigt barn vid min sida och med mitt traditionella kaffe a la pissljummet.

Min dotter har vattkoppor och hon ligger och spanar in Pippi Långstrump på paddan, hon ger sig dessutom inte, hon skall trycka på alla knappar hon ser, så att min livsuppgift blir att återställa och få upp rödtotten med fräknar på skärmen igen, nu har det nog skett en 10 gånger så nu har både jag och dottern min tröttnat på varandra.

Resterande familj sover och jag har min lilla egentid på morgonen, med min dotter som släptåg då vill säga.

Jag kollar in Tv4 nyhetsmorgon och de ställer frågan -Vem var din hjälte 2015?

Jag skulle nog säga att 2015 har varit ett år då jag insett vilka som är mina sanna hjältar och vilka som bara drar på sig manteln när det blåser åt rätt håll! Jag har lärt mig otroligt mycket under året som gått och jag skulle även säga att ´det har växt fram en hjälte i många som jag har vid min sida, det har varit ett tufft år för m,ånga och jag är imponerad över att se kämparglöden hos de människor som har haft det kämpigt.

Jag har ju lyckats flytta och fått mig en stor familj, skrattar lite för mig själv när jag tänker på det, är otroligt lyckligt lottad att få vara en del av denna stora godispåse av personligheter.

Det är ju komiskt vad ett år kan göra med livet, vilka människor som passerat, hur utvecklande året har varit för oss personligen och karriärsmässigt.

Vem kunde veta för ett år sedan, när jag drog två ungar till skola och dagis i en pulka, när jag väl var framme vid slutdestinationen så var jag så svettig och sen att jag inte visste i vilken ände jag skulle börja, att ha lämnat kidsen och bege sig till jobbet med en gammal rockklassiker i hörlurarna, med andan i halsen och med tron att min tid den kommer, imorgon är vi inte lika sena, imorgon kommer bli bättre och den här låten jag lyssnar på, den är ju riktad till just mig.

Jag älskar familjelivet, ibland är det tufft, ibland skapar jag mer stress för mig själv än nödvändigt, det är ju inget tvång att göra amerikanska pannkakor till frukost, att göra all mat ifrån grunden och att det hela tiden skall vara så jäkla roligt...ha ha....

Ibland är det ju bara så himla skönt att fixa nudlar till lunch, att barnen får roa sig själva och att man inte går ur mysbrallorna förrän....ja nästkommande dag.

Livet blir ju så jäkla mycket härligare när man bara följer dagen efter hur den ser ut...

Vem visste att jag skulle slå ner arslet i soffan, med min kärlek och en varm känsla i kroppen att jag får ha 4 sovande guldklimpar under just mitt tak, de guldklimpar som även "tjivas" om vilken film som skall ses på kvällen, de guldklimpar som rättar varandra efter de regler som inte ens de själva lever upp till, de guldklimpar som målar på tapeten, överkonsumerar mjölk och clementiner, önskar flätor, fusk till PS4 och som blir hungriga 5 minuter efter att vi ätit mat.

Jag blir berikad av just detta och fast jag inte förstår själv ibland om hur jag tog mig till jobbet, vem som sminkade mig och om mina underbyxor är bak och fram eller ut och in, så är jag lycklig.

Jag tycker att man skall se sig själv som en hjälte efter varje år som går, tycker även att de närmaste jag har runt omkring mig är hjältar som får ihop livspusslet med ett leende, det finns även hjältar på håll som utvecklar världen, det finns de som gör lite och det finns de som gör mycket.

Jag kan göra mycket och ibland kan jag göra lite, huvudsaken är väl att man gör något.....och har underbyxorna åt rätt håll.

Ha ett fint 2016 alla :)

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr