Att fokusera på välmående!

Jag försöker att leva min vardag på ett effektivt sätt, är handlingskraftig och vill gärna uträtta 200 saker samtidigt, lyckas oftast oxå, då jag har haft jobb i större delen av mitt liv, som krävt just detta!
Den klassiska ”många bollar i luften”

Jag har däremot lyckats krascha en eller flera gånger, inte på grund av mina myror i brallan, utan mer på grund utav andra människor och lite för många motgångar på samma gång!

För mig har det blivit
en prioritet, vilka och vad jag lägger min energi på, vad får mig att må bra, det är som att rensa sin garderob... kvar hänger den där toppen som skulle vara fin med de byxorna, smalbyxorna, som man hade på sig en gång i tiden och som hänger där, ifall man droppar lite och kommer i dem igen, ångestbyxan, varför behålla den? Den flinar åt dig och trycker ner din självkänsla! Den gör ingen nytta för mitt välmående, så rensa och fyll garderoben med plagg som passar dig nu.

Rensa ut och starta om, reboot, reboot!

Jag mår väldigt bra just nu, har en stor säck med gamla kläder, som skall skänkas bort.

Sen är det ju det här med kost och träning, har mått så mycket bättre sedan jag gav upp vitt bröd, pasta och potatis! Det är inte ens gott längre!
Träningen får mig att må otroligt bra, även om det betyder att jag gör plankan, medan jag leker med Hugo, springer spåret eller går till gymet!

Så rensa både garderob och system, terapi ❤️

Jag spenderar just nu veckan på Öland...avslappnad och lugn i kropp och själ, så avslappnad att jag glömde svänga av igår när vi skulle in till Färjestaden. Jag hamnade på Ölandsbron 😂😂😂 Det var bara att åka till Kalmar, säga hej och åka tillbaka igen 👏🏻

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Borgholm

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr