Att blotta hela hjärtat ❤️

Det är komiskt det här med föräldraskap, hur vi kvinnor förändras och hur våra hjärtan öppnas och vi blir lejon, som försvarar våra små med vårt eget liv!

Visst mammaskap handlar om mer än så, trots vår sårbara, oroliga och ängsliga sida, så växer vi oss starka, det handlar inte bara om att svära tyst när man trampar på legobitar, eller hantera konflikter och situationer i de mest offentliga och udda situationer, man lär sig att sätta sig själv lite längre bak, men på ett bra sätt, allt som en gång var så viktigt, det är faktiskt inte så viktigt längre!

Jag har alltid varit mån om att fortfarande unna mig sånt som jag alltid tyckt om, att hitta balansen och involvera de små i det jag gillar, för att sedan finnas till för dem i det som de gillar, vilket kan variera lite ifrån dag till dag!

Helt plötsligt kommer jag på att jag inte gillar samma saker som jag gjorde förr! Jag gillar nya saker, känner nya prioriteringar och mår faktiskt väldigt bra av det! Vi växer ju upp...utvecklas och hittar vårt nya jag, huvudsaken är ju att man trivs med det och presterar efter sitt eget faktiskt känner att man utvecklas, inte vill jag komma på när jag är äldre att jag missat en massa, vill inte känna mig halv, utan full av liv och nya mål.

Visst ibland vet man inte om man satt på sig underkläder eller inte på morgonen eller om de är åt rätt håll, men vad gör det?

Jag går runt med Bh-n ut och in med ett leende, för jag har lyckats med att hitta min balans,
Så fast vi blottar vårt hjärta dagligen, har rispuffar i håret och låter våra barn dricka upp den sista absolut godaste "gravidcravings"festisen, som vi själva sneglat på hela dagen, fast vi aldrig får sminka oss färdigt och trycka in volangerna i jeansen, så är vi nog mer balanserade än vad vi tror..

Jag säger som Douglas...

-Mamma äter inte McDonalds för det är bikinisäsong och mammas hjärta växte ut när hon fick mig ❤️

Så är det...ett nytt hjärta, ett nytt du, å skit i bikinisäsongen👶🏻

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr