Nya inlägg

  Arma lilla mentala osäkerhet!

  Jag försöker att hålla mig neutral i de flesta inlägg, inte skriva om politik, religion, speciella personer eller händelser!

  Jag är ingen tjej som gillar drama, bråk, skrik och jag lägger vikt på att dumma ord och onödiga kommentarer är svåra att ta tillbaka om man ångrar sig.

  Jag har haft min beskärda del av fjortisdrama, omogna pojkar och falska vänner..jag har muckat gräl på stan i min vita dunjacka och varit allmänt arg på livet...jag har gjort den grejjen...innan jag fyllde 18.

  Konflikter är en del av allas vardag på något sätt och världen vore lite halvskruvad om alla resonerade lika och om alla bara vände kappan efter vind.

  Ända sedan mobilen kom och ända sedan offentliga forum kom, så är det så enkelt att få ord kastade på en, ord som tar på en och som bara tar två sekunder att skriva, men som kan sitta i en livstid...

  Vad ger en annan människa rätt att häva ur sig både det ena jag det andra, när man inte bett om det, vad hände med att stå rakryggad och ta en konflik på plats! Skall det verkligen behövas en blockeringsfunktion på mobilen, är det inte bättre att människor inser att folkvett är en gammal men ack så välbehövlig egenskap.

  Som tidigare skrivet, min styrka sitter inte i skrik och bråk, den sitter i pennan och mitt psyke....

  Så arma lilla mentala osäkerhet....backa!

  Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

  Gillar

  Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr