Är det en kris?

Jag blev så glad häromdagen, Dogge som är en otroligt känslig ålder, hade tagit med sig min tidningsartikel till skolan och berättat om vad jag jobbar med, visat bilder och berättat om varför jag var med i tidningen!

Det gjorde mig varm i hela kroppen, det är en bekräftelse och ett kvitto på att min son fortfarande är min lilla grabb, den där lilla pojken som kramades med mig och ville ha med mig på alla dessa upptåg.

Barn växer ju upp, de skall en dag bli självständiga och jag kan inte rå för att låta mitt mammaego kommer smygandes.

Jag vill ju vara behövd och fortsätta göra foliepaket till skolfrukten och vara bäst i världen!!!

Ju äldre barnen blir desto äldre blir ju även jag, men inte tänker jag dras med i någon ålderskris?

Hur mycket jag än förespråkar att man skall åldras med värdighet och älska sig själv med eller utan skavanker...så har jag kommit på mig själv att dra lite i huden vid ögonen, att googla på kosttillskott och faktiskt för första gången börja kolla upp nattkrämer, är det meningen att man skall börja trolla nu eller skall man vänta, ska jag bara nöja mig?

Min mailbox är fylld med reklam, man skall rulla bort rynkor från ansiktet, rensa bort gifter i armhålan och tuttar måste peka rakt ut och fungera som luftkuddar att vila på när man är på flygresa.

Man kan fylla ansiktet med diverse och jag förstår det inte, förstår inte varför man tränar, äter sunt, detoxar, fångar dagen och mediterar, för att sedan spruta in gift i huden igen?

Nja..en djungel...och visst blir man påverkad...

DIN KROPP har slutat producera rätt mängd kollagen, så stod det i ett mail som jag fick häromdagen...

-Jaha vem har skvallrar tänkte jag, kommer jag att torka ut och förvandlas till ett gammalt fikon nu?

Jag började rensa, skrattade för mig själv åt reklam
mail för stödstrumpor och push up trosor..

Nej Sandra!!!

Jag fyller på hjärtat med kärlek istället, barnen må ta med sig min ungdom och då skall det fanemej vara en bra och vettig sådan!

Jag fyller på med kärlek och fortsätter med att intyga mina barn att de duger precis som de är, så kanske allt i slutändan resulterar i att vi alla är nöjda...

Vi nöjer oss...med det vi har ❤️

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr