Am I the new Catwomen?

Att dammsuga i bara underbyxan och sjunga Pearl Jam...det är en frihetskänsla i sig...att simma 1 km i för liten bikini bh...det är bara dumt...men jag har lyckats med både och denna vecka...vet ni varför? För att jag gör sånt...det ligger i min natur och det har alltid gjort det. Det är inte utplanerat...det bara blir så.

Jag funderade för mig själv på vägen hem idag...det var mörkt, kallt och jag gick själv, här går jag en onsdagskväll i min ensamhet och kommer att komma hem till ett tomt radhus..och vara ensam...Det låter kanske tragiskt och som att jag dragit på mig en martyrhatt, men det är inte det som är meningen.

Jag har mina ensamma kvällar...de kan vara berikande på sina sätt..men jag blir bekväm med mig själv...jag blir bekväm med att göra ovanstående, att spela tv spel i 4 timmar i sträck och nästan glömma bort att sova, att äta frozen yoghurt till jätte dåliga "brud" filmer, skrattar och gråter så att grannarna är snudd på att ringa störningsjouren...lagar mat, jobbar för mycket, åker iväg, drar på äventyr, kommer hem och matar katten...jag skämtar med alla när jag går gatan fram...tycker säkert någonstans att jag axlar rollen som komiker otroligt bra ;-)
Jag bygger upp en Sandra...en egen Sandra...som kommit bort ifrån relations Sandra...en 32 årig kvinna som kanske är på god väg att bli en sån där som bara kommer att vara själv?? Bekväm med underbyxor och Pearl Jam! Katten då? Måste jag köpa 31 stycken till?

Jag sover på saken.

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Gryta, Västerås

Gillar