Älskade, hatade och ratade!

Jag har gått igenom alla mina meddelanden som jag fått under de år som jag bloggat.

Jag har använt bloggen som ett sätt att förmedla en känsla, ibland kan man ha så mycket innanför den där funderarrynkiga pannan, men det går inte att sätta ord på dem, inte förrän man bestämmer sig att skriva.

Jag har fått mycket fina ord, många som har fått mig att le men även en och annan som har varit negativ till bloggen, varför vet jag inte exakt, för det framgår aldrig, men det är väl något fult med att vara glad, berätta öppet om sina bedrifter och dessutom besitta åsikter som inte alla delar.

Dessutom kan jag även vara skitarg, ibland så känns det som att det är 2 olika personer som skrivit inlägg på bloggen, en positiv och stark rödtott med matlagningskunskaper, medan ett annat inlägg kan utstråla agg och med en underton av....fy på dig!

Men så är det ju! Vi är människor, vi älskar, hatar, förlåter, tycker, tänker, ångrar, tar tillbaka, förtränger, skrattar, gråter och gör om allt en, två och fyrahundra gånger till.

Det mänskliga psyket fascinerar mig, så fortsätt skriv som ni gör, både ris och ros, änglar och troll...ger man sig ut i offentligheten, då får man offentligheten ta, hur den ser ut idag kan jag inte ändra på...men jag kan fortsätta göra det jag gör!

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr