Alla barnen tog semester....förrutom mamman, hon bröt samman ;-)

Jag har insett att pauser är till för att beakta och njuta av direkt när de ges!
Om jag snubblar och faller pladask ner på marken, så kan jag passa på att ligga kvar där ett tag, vila ögonen och andas in moder natur med pannan.

När jag sedan reser mig, då ser ju folk att jag är på benen, det är då det börjar......dagen....rutinerna....MAMMA!

När jag reser mig och borstar bort moder natur ifrån pannan och visar livstecken, då ser ju alla att jag är igång...

Jag älskar att vara mamma och sambo, missförstå mig inte, men jag är en sån där kvinna som försöker övervinna myten om att det visst går att jobba heltid, laga mat, städa, tvätta och ha hundra barn samtidigt!
Jag hamnar i fällan där jag vill göra gröna pannkakor till frukost, där jag vill få till den där idylliska strandutflykten med bakade frallor, pannkakor och jordgubbssaft!

Och när det inte blir så idylliskt, när den där oskyldiga känslan av kaos och otacksamhet infinner sig....då blir ryggsäcken tung...

Sluta med det säger folk, men är vi inte alla lite så?

Jag har en vision och en bild av en bilresa som rullar på i flera mil utan att det kräver att man stannar 300 gånger för att skapa ordning, torka utspilld läsk och avstyra ett eventuellt syskonkrig som får vilken Kardashian som helst att ligga i lä.

Att ligga platt på stranden är ett lyxmoment, men så är det ju, det gäller ju att hålla koll och så fort man hittat den där lilla stunden av ro...då är det någon som är kissnödig eller blivit ihjälbiten av en geting...

Det här med semester är fantastisk, vi har 4-6 veckor på oss att umgås så mycket vi kan, så mycket att vi retar gallfeber på varandra! Vi älskar varandra så mycket att vi vill vara på varandra hela tiden, ju fler barn som hoppar på en när man ligger i sängen, på gräsmattan eller skurar toalettgolvet, ju fler poäng får man.

Samvetet....vad skall vi hinna med, vem är missnöjd och vad är det för fel på att det är tråkigt ibland?

Jag älskar min familj, det är därför jag offrar mig och hela mig för att de skall må bra.
Jag stoppar in min barnafödarkropp i en bikini, som jag inte testat innan jag köpte den, för att provrumsbelysning säkerligen ligger bakom en och en annan depression i vårt land.
Jag hoppar omkring på stranden, torkar näsor och tar ett och en annan hak och nässmäll när leken är som roligast!

Jag är mamma och jag vill ge det allra bästa till dem jag håller av...men ramlar jag...då tänker jag ligga kvar ett tag :-)

Kramar ifrån Fru Herr

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr