25 fasader av mig själv!

Jag har ju gått igenom de ungefär 25 olika faser som en separation har inneburit..

Jag har bland annat gråtit, varit hysterisk, orolig, jätte löjlig, jätte självständig, jätte ensam, glad, fri och jätte inspirerad!

Jag fick frågan häromdagen...varför jag väljer att blogga? Jag väljer att dela en del av mig själv till andra, är det för andras skull?..ja kanske..men det är även nyttigt att ställa sig öga mot öga mot en förändring i livet, en stor och krävande förändring som kommer att förändra din vardag, det kan vara en sjukdom, en separation eller en skilsmässa...smärta och sorg går över, men den behöver bearbetas.

Jag har kommit dit jag vill med mig själv, har ett nytt liv, nya och gamla vänner och en trygghet i mig själv. Jag är färdig..i ett nytt paket :-)

Den största boven är att älta, älta tills man blir bitter och till slut väljer att snurra runt i ett ekorrhjul, tills man inte vet vem man är längre. Det går jäkligt fort att bli beroende av negativa känslor, att pina sig själv och tro att det kommer en räddning, att någon skall rädda en!

Något jag insett...andra människor är inte ansvariga för mitt mående, människor gör misstag, människor kan vara både fantastiska och överjävliga...men man kan inte döva sin smärta genom att förvänta sig att någon annan skall göra dig lycklig..man behöver bli det på egen hand först...då kommer man garanterat att göra någon annan lycklig på samma gång :-)

Kramar ifrån Fru Herr

  • Nära Gryta, Västerås

Gillar

Instagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herrInstagram fru.herr